Νικόλας Κατσάτσος
29 Jul
29Jul

Μπορεί να οδήγησαν το παιχνίδι σε Tie-Break στο δεύτερο σετ, όμως δεν ήταν αρκετό για την πρόκριση καθώς Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη έχασαν με 2-0 σετ (6-4,7-6) από τους Ολλανδούς Ουέσλι Κούλοφ και Ντέμι Σουρς στον πρώτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τένις στο μικτό διπλο.

Σήμερα το βράδυ, είχαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες την έναρξη του τουρνουά τένις στο μικτό διπλό, όπου Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη διασταύρωσαν τα ξίφη τους με το Ολλάνδικό δίδυμο, Ουέσλι Κούλοφ και Ντέμι Σουρς για τον πρώτο γύρος. Οι Έλληνες τενίστες, προέρχονται από νίκες, στους αντίστοιχους αγώνες στα μονά και θέλουν να μπουν με το δεξί και στο μικτό.

Παρόλο που το Ελληνικό δίδυμο πήρε με 15-40 τον πρώτο πόντο του αγώνα, οι Ολλανδοί απάντησαν αμέσως και δήλωσαν παρών στον αγώνα, κερδίζοντας τους επόμενους τρεις πόντους του πρώτου σετ. Σάκκαρη και Τσιτσιπάς μείωσαν σε 3-2, όμως από εκείνο το σημείο και έπειτα το πρώτο σετ κατέληξε να έχει εναλλαγή εύστοχων επιθέσεων, με αποτέλεσμα να κάνουν με 6-4 το 1-0 στα σετ οι Κούλοφ και Σουρς.

Στο δεύτερο σετ, ο αγώνας συνεχίστηκε με τον ίδιο ανταγωνισμό και από τις δύο πλευρές, αλλά Στέφανος και Μαρία δεν έδωσαν κανένα περιθώριο για λάθη και κατάφεραν να μην αφήσουν τους Ολλανδούς να πάρουν προβάδισμα στο σετ. Το Ελληνικό δίδυμο έφτασε κόντα κιόλας να ισοφαρίσει σε 1-1 στα σετ, καθώς είχε το προβάδισμα με 5-6, ωστόσο Κούλοφ και Σουρς δεν είπαν την τελευταία τους λέξη και ισοφάρισαν σε 6-6 και έστειλαν το δεύτερο σετ σε Tie-Break.

Η κούραση των Ελλήνων στο Tie-Break, ήταν φανερή και οι Ολλανδοί εκμεταλλεύτηκαν αυτό τον παράγοντα, πήραν το Tie-Break με 7-3, έκαναν το 7-6 και κέρδισαν με 2-0 τον αγώνα, με τους Τσιτσιπά και Σάκκαρη να λένε νωρίς άντιο στο τουρνουά του μικτού διπλού των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.