Newsroom
12 Aug
12Aug

ο Έλληνας πολίστας του Απόλλωνα Σμύρνης, Μάριος Καπότσης μίλησε στην Νάνσυ Παραδεισανού για τους λόγους που δεν βρέθηκε στο Παρίσι μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου. 

Ο Μάριος Καπότσης παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Νάνσυ Παραδεισανού, στην οποία αναφέρθηκε στο λόγο που δε βρέθηκε φέτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Ομάδα Πόλο ανδρών, έπειτα από το Ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε.

Μιλώντας για την εμπειρία του στο πόλο αλλά και στην κολύμβηση, η δημοσιογράφος ρώτησε τον Μάριο Καπότση για ποιο λόγο δεν βρέθηκε φέτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον ίδιο να δηλώνει πως "Πολλοί κύκλοι έχουν κλείσει. Έκλεισε της Εθνικής Ομάδας στην Ολυμπιάδα του Τόκιο. Είχα φτάσει 31 χρονών. Περίπου σε αυτή την ηλικία την Εθνική Ομάδα τη σταματάς. Εμένα ήταν ένας συνδυασμός αποφάσεων που πήρα" είπε αρχικά.Remaining Time 

Συνέχισε, μάλιστα, εξηγώντας πως "Ένας λόγος που πήρα την απόφαση ήταν πως ήμουν αρκετά χρόνια στην Εθνική Ομάδα. Επειδή έχω περάσει από αυτή τη διαδικασία, θέλω να δώσω χώρο σε νέα παιδιά, να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και να μπουν στην Εθνική Ομάδα. Εγώ όπως μπήκα στην Εθνική Ομάδα μπορώ να καταλάβω και να νιώσω την αγωνία κάποιου νέου παιδιού, που όταν σταματήσει κάποιος υπάρχει μια θέση ακόμη. Οι θέσεις είναι 13, οπότε είναι 13 σε όλη την Ελλάδα. Πρέπει κάποιος να αποχωρήσει ή πρέπει κάποιον να ξεπεράσεις. Συνήθως είναι δύσκολο το τελευταίο, όταν παίζει στην Εθνική Ομάδα, είναι πολλά χρόνια και παίζει σε υψηλό επίπεδο".

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Μάριος Καπότσης σημείωσε ότι "Τώρα που βλέπω τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ζηλεύω φουλ. Το έχω ζήσει με τον πιο ωραίο τρόπο. Αλλά ζηλεύω γιατί είναι η πιο ωραία διοργάνωση, είναι η γιορτή του αθλητισμού" κατέληξε ο Ολυμπιονίκης.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.