Σπύρος Γραμμένος
21 Jul
21Jul

Οι Κουζέλογλου και Τανούλης δεν συνεχίζουν στην Εθνική  ομάδα μπάσκετ εν όψει των  Ολυμπιακών Αγώνων. Εν αναμονή για τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ενώ κανονικά θα είναι στο φιλικό με την Σερβία ο Νικ Καλάθης. 

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ θα ταξιδέψει το απόγευμα με 12 παίκτες για το Βελιγράδι, για το φιλικό παιχνίδι με τη Σερβία (22/7, 21:00), το οποίο αποτελεί την τελική δοκιμή πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. 


Ο προπονητής Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να αποκλείσει τους Γιάννη Κουζέλογλου και Γιώργο Τανούλη, ευχαριστώντας τους για τη συμβολή τους στην προετοιμασία. Ο Νικ Καλάθης θα ταξιδέψει αύριο το μεσημέρι, έχοντας ολοκληρώσει την αποθεραπεία του, ενώ η κατάσταση του Κώστα Αντετοκούνμπο, που συνεχίζει επίσης θεραπείες, θα αξιολογηθεί εκ νέου αύριο από τους γιατρούς.


Οι 12 παίκτες που θα ταξιδέψουν σήμερα είναι οι: Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης και Νίκος Χουγκάζ.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.