Νικόλας Κατσάτσος
28 Jul
28Jul

Σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, ο Ολλανδός Τάλον Γκριεκσπούρ (No.27) επικράτησε με 2-0 σετ (6-2,6-3) του πολύ μαχητικού Πέτρου Τσιτσιπά, ο οποίος συμμετείχε στην θέση του τραυματία Κάμερον Νόρι από τη Μεγάλη Βρετανία.

Στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις στο μονό ανδρών, είχαμε άλλη μια Ελληνική συμμετόχη, καθώς ο Βρετανός Κάμερον Νόρι, ο οποίος αναμενόταν να παίξει με τον Ολλανδο Τάλον Γκριεκσπούρ, αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού και την θέση του την πήρε ο αδερφός του Στέφανου Τσιτσιπά, Πέτρος και αγωνίστηκε με τα Ελληνικά χρώματα στον πρώτο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ο Πέτρος από την πρώτη στιγμή που πάτησε στο court, ήταν μαχητικός, πάλεψε πολύ να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό από αυτόν τον αγώνα, αλλά μίλησε η εμπειρία που είχε ο Ολλάνδος τενίστας, νούμερο 27 στην παγκόσμια κατάταξη και έχασε με 2-0 σετ όπως ήταν αναμενόμενο και αποκλείστηκε από την συνέχεια, αφήνοντας ωστόσο θετικές εντυπώσεις.

Αυτό ήταν κάτι σαν προπόνηση για τον Πέτρο, μιας που το βράδυ θα μπει μαζί με τον αδερφό του στην μάχη των διπλών ανδρών, όπου θα βρεθούν για τον πρώτο γύρο αντιμέτωποι με τους Πορτογάλους Νούνο Μποργκς και Φρανσίσκο Καμπράλ. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.