Παναγιώτης Χονδρός
28 Jul
28Jul

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Καναδά καθώς και η προπονήτριά της, Μπεβ Πρίστμαν τιμωρήθηκαν από την FIFA για κατασκοπεία...

Τα απίθανα περιστατικά συνεχίζονται στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, λίγες ώρες μετά την τελετή έναρξης τους. 

Ο λόγος αυτή τη φορά για την εθνική ομάδα γυναικών του Καναδά στο ποδόσφαιρο που τιμωρήθηκε από την FIFA για κατασκοπεία. 

Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες η Ολυμπιακή επιτροπή της Νέας Ζηλανδίας κατήγγειλε στη ΔΟΕ, ότι drone παρακολουθούσε την προπόνηση της εθνικής ομάδας γυναικών και κατέγραφε τα όσα συνέβαιναν σε αυτή. 

Η έρευνα έδειξε, ότι για το γεγονός ευθύνονται μέλη από το σύνολο του Καναδά, με το οποίο η χώρα από την Ωκεανία ερχόταν αντιμέτωπη στην πρώτη αγωνιστική του Ολυμπιακού τουρνουά. 

Συνέπεια όλων των παραπάνω οι βαριές τιμωρίες που "έριξε" η FIFA στο κράτος της Βόρειας Αμερικής. 

Αναλυτικά, η Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου επέβαλλε πρόστιμο 200.000 ευρώ στον Καναδά και αφαίρεση 6 βαθμών από το Ολυμπιακό τουρνουά, ενώ η προπονήτρια της ομάδας, Μπεβ Πρίστμαν τιμωρήθηκε με ένα χρόνο αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα!

Θυμίζουμε, πως οι Καναδές είχαν κακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο, ενώ εν τέλει επικράτησαν της Νέας Ζηλανδίας με 2-1 στην πρεμιέρα των φετινών αγώνων.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.