Νικόλας Κατσάτσος
06 Aug
06Aug

Έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά δεν τα κατάφεραν οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου, καθώς έχασαν στα προημιτελικά του Ολυμπιακού Τουρνουά στο πόλο γυναικών με 9-6 από την Αυστραλία.

Η Εθνική πόλο γυναικών, μπήκε σήμερα στην μάχη των προημιτελικών των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου αντιμετώπισε την Αυστραλία η οποία τερμάτισε στην πρώτη θέση του δικού της ομίλου. 

Το αμυντικό στοιχείο κυριάρχησε στην πρώτη περίοδο και αυτό φάνηκε, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν επέτρεπαν τις εύκολες επιθέσεις, με αποτέλεσμα το μοναδικό γκολ της περιόδου να το πετυχαίνει με εύστοχο πέναλτι για την Αυστραλία η Άλις Γουίλιαμς. 

Στην δεύτερη περίοδο, οι επιθετικές ενέργειες του αγώνα αυξήθηκαν και οι Αυστραλέζες ανέβασαν το σκορ στο 3-0 με τις Άμπι Άντριους και Μπρόντ Χάλιγκαν, όμως οι Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Αθήνα Διαμαντοπούλου και Ελένη Ξενάκη ισοφάρισαν για την Ελλάδα σε 3-3, πριν η Άντριους με το αριστερό χέρι κάνει ένα ψηλοκρεμαστό στέλνοντας την μπάλα και στα Ελληνικά δίχτυα ολοκλήρωσει το ημίχρονο με 4-3 προβάδισμα για την χώρα της Ωκεανίας. 

Δύο γκολ τις Άλις Γουίλιαμς, όπου το ένα ήταν εύστοχο πέναλτι έδωσε προβάδισμα τριών γκολ στην Αυστραλία, ωστόσο η Νικολέτα Ελευθεριάδου με διαγώνιο σουτ μειώσει σε 6-4, όπου ήταν το σκορ του τρίτου οκταλέπτου. 

Κάποια αμυντικά λάθη από πλευρά Ελλάδας οδήγησαν σε δύο τέρματα των αντιπάλων με τις Χάλιγκαν και Γουίλιαμς να κάνουν το 8-4, με τις Ελληνίδες να μειώνουν με την Ειρήνη Νίνου και την Ξενάκη στην διαφορά των δύο τερμάτων, πριν η πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού Άλις Γουίλιαμς με ένα μακρινό σουτ διαμορφώσει το τελικό 9-6 βάζοντας ταφόπλακα στα όνειρα των Ελληνίδων για ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. 

Τώρα, το καλύτερο που μπορεί να διεκδικήσουν οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου, είναι μονάχα η πέμπτη θέση μέσω αγώνων κατάταξης.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.