Λευτέρης Τσαχουρίδης
05 Aug
05Aug

Απίστευτο και όμως αληθινό, καθώς το γύρο του κόσμου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία που απαθανατίζει τον χρυσό Ολυμπιονίκη Τόμας Τσεκόν να κοιμάται δίπλα σε ένα παγκάκι.

Πιο συγκεκριμένα ο Τόμας Τσεκόν που τις προηγούμενες ημέρες είχε μιλήσει για τις κακές συνθήκες διαβίωσης στο Ολυμπιακό χωριό φαίνεται να προτίμησε να κοιμηθεί έξω λόγω της ζέστης και της έλλειψης κλιματισμού.

Στην εν λόγω φωτογραφία ο Τσεκόν φαίνεται κουλουριασμένος και τυλιγμένος με μια λευκή πετσέτα να κοιμάται πλάι σε ένα παγκάκι. Την στιγμή απαθανάτισε ο Σαουδάραβας κωπηλάτης Χουσεΐν Αλιρέζα, ο οποίος μάλιστα πόσταρε την φωτογραφία στα social media του με τοποθεσία Ολυμπιακό χωριό.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Τόμας Τσεκόν είχε αναφέρει σχετικά με το Ολυμπιακό χωριό:

«Δεν υπάρχει κλιματισμός, κάνει ζέστη, το φαγητό είναι κακό. Πολλοί αθλητές μετακινούνται για αυτόν τον λόγο: δεν είναι άλλοθι ή δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα που ίσως δεν γνωρίζουν όλοι»

«Είμαι απογοητευμένος που δεν μπήκα στον τελικό, αλλά ήμουν πολύ κουρασμένος. Είναι δύσκολο να κοιμηθείς τόσο τη νύχτα όσο και το απόγευμα. Συνήθως, όταν είμαι στο σπίτι, κοιμάμαι πάντα το απόγευμα. Εδώ πραγματικά παλεύω ανάμεσα στη ζέστη και το θόρυβο».


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.