Κωνσταντίνος Σουλιώτης
28 Jul
28Jul

Τρομερό λάθος από τους διοργανωτές που έπαιξαν τον εθνικό ύμνο του Σουδάν αντί του Νοτίου Σουδάν στον αγώνα Νότιο Σουδάν εναντίον του Πουέρτο Ρίκο.

Σε γκάφα ολκής υπέπεσαν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων , καθώς στον αγώνα του Νοτίου Σουδάν ενάντια του Πουέρτο Ρίκο «ήχησε» ο λάθος εθνικός ύμνος για το Νότιο Σουδάν.

Το λάθος αυτό έφερε πολλές αντιδράσεις από το κοινό αλλά και τους ίδιους τους παίκτες του Νοτίου Σουδάν , οι οποίοι αρχικά απόρησαν και στην συνέχεια διαμαρτυρήθηκαν έντονα καθώς το Νότιο Σουδάν ανεξαρτητοποιήθηκε από το Σουδάν το 2011 και πλέον αποτελούν διαφορετικά κράτη.

Δευτερόλεπτα αργότερα οι διοργανωτές συνειδητοποίησαν το σφάλμα τους και διέκοψαν την ανάκρουση του λανθασμένου εθνικού ύμνου , με τους 20.000 οπαδούς αλλά και τους παίκτες του Πουέρτο Ρίκο να χειροκροτούν τους παίκτες του Νοτίου Σουδάν.

Ένα απαράδεκτο σφάλμα το οποίο δείχνει πόσο απροετοίμαστοι είναι οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων για ένα σημαντικό και ιερό ζήτημα που είναι ο εθνικός ύμνος μιας χώρας.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.