Νικόλας Κατσάτσος
29 Jul
29Jul

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, διόρθωσε τα λάθη του προηγούμενου του αγώνα και επικράτησε με 0-2 σετ (1-6,2-6) επί του Βρετανού Ντάνιελ Έβανς, και έδωσε συνέχεια στο Ολυμπιακό του ταξίδι στο Παρίσι.

Ελληνική δράση είχαμε και στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις στο μονό ανδρών, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει στον δεύτερο γύρο, τον Βρετανό Ντάνιελ Έβανς. Στον προηγούμενο γύρο, ο Τσιτσιπάς πέρασε με 2-1 σετ (7-6,1-6,6-1) το εμπόδιο του Βέλγου Ζιζού Μπέργκς, ενώ ο Έβανς απέκλεισε τον Τυνήσιο Μόεζ Ετσαργκουί με νίκη 2-1 σετ (6-2,6-4,6-2).

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου, ήταν ο σημερινός οδηγός για τον Στέφανο, καθώς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο συγκεντρωμένος, ήρεμος και διορθώνοντας τα λάθη του προηγούμενου αγώνα, έκανε το έργο του εύκολο και κέρδισε τον Βρετανό με 0-2 σετ (1-6,2-6) και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι κινήσεις που οδήγησαν τον Έλληνα τενίστα στην νίκη, σε διάστημα 53 λεπτών, ήταν το σερβίς, το οποίο έφτιαξε πάρα πολύ σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα του και το πολύ καλό και αποτελεσματικό Dropshot. Το βράδυ, θα αγωνιστούν μαζί με την Μαρία Σάκκαρη εναντίον των Ολλανδών Γουέσλι Κούλοφ και Ντέμι Σουρς για τον πρώτο γύρο του μικτού διπλού.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.