Παναγιώτης Σανιδόπουλος
23 May
23May

Ο Παναθηναϊκός Β αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό Β στο Απόστολο Νικολαΐδης στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Νικητής ο Ολυμπιακός ο οποίος πέρασε άνετα με το σκορ 1-4 από τη Λεωφόρο. Οι 2 ομάδες έχουν υποβιβαστεί είδη στην εθνική αλλά ο καθένας έπαιζε για την τιμή του. Στις εξέδρες υπάρχαν περίπου 50 φίλοι του Παναθηναϊκού.

Πρώτο ημίχρονο

Το ματς ξεκίνησε άσχημα για τους πράσινους καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό δέχτηκαν γκολ από τραγικό γύρισμα της άμυνας του Παναθηναϊκού προς τον τερματοφύλακα, και ο Μπα σκόραρε ένα πανεύκολο γκολ ανοίγοντας το σκορ στην αναμέτρηση κάνοντας το 0-1. Ο Παναθηναϊκός πίεσε και κατάφερε να κερδίσει πέναλντι στο 9ο λεπτό. Την εκτέλεση της ανέλαβε Σαρδέλης αλλά ο Μπότης απέκρουσε το πέναλντι και κράτησε ανέπαφη την εστία της ομάδας του. Οι πράσινοι δεν παράτησαν και με πίεση στο μισό του Ολυμπιακού έκλεψαν την μπάλα και ο Καλοσκάμης σκόραρε στο 30' και έκανε το 1-1 στο ντέρμπι των αιωνίων. Τα επόμενα λεπτά κύλησαν με τον Παναθηναϊκό κυρίαρχο με κορυφαία ευκαιρία 3 λεπτά πριν την ανάπαυλα με τρομερή κούρσα του Φουρτάδο ο οποίος όμως αστόχησε όταν ήρθε στο ''σημείο βολής'' και το ημίχρονο έληξε με σκορ 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν πιο ανοιχτά, με διάθεση να βάλουν γκολ με τον Ολυμπιακό Β να το πετυχαίνει στο 50' ύστερα από κορνέρ και ''σεντερφόρισια΄΄ κεφαλιά του Μπα ο οποίος σκόραρε το δεύτερο γκολ του στο παιχνίδι σημειώνοντας το 1-2. στον βαθμολογικό πίνακα της Λεωφόρου. Ο Ολυμπιακός Β αμέσως ανέβασε στροφές και μετά από 2 λεπτά ανέβασε και άλλος ο δείκτης του σκορ με τον Σαπουντζή να σκοράρει το τρίτο γκολ των ερυθρολεύκων ύστερα από την αντίθεση της ομάδας του. Οι πράσινοι έκαναν πολλές αλλαγές ώστε να καταφέρουν να ανατρέψουν το σκορ αλλά η ανωτερότητα των παικτών του Ολυμπιακού στην επίθεση ήταν εμφανείς καταφέρνοντας μάλιστα και πάλι σε αντίθεση να κερδίσει πέναλντι στο 75'. Την εκτέλεση από την άσπρη βούλα εκτέλεσε σωστά ο Μπα (1-4). Το ματς από κει και έπειτα 'έσβησε' με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να βάλει κάποιο γκολ αλλά ανεπιτυχώς καθώς οι ευκαιρίες του ήταν ακίνδυνες. Το τελικό αποτέλεσμα στον βαθμολογικό πίνακα έγραψε 1-4

Να σημειωθεί πως το ματς ήταν αδιάφορο καθώς και οι δύο ομάδες έχουν υποβαθμιστεί στη Γ εθνική.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.