Newsroom
08 Sep
08Sep

Ο Ηρακλής μετά τον Χριστοδουλόπουλο θέλει να πραγματοποιήσει ακόμα μια μεγάλη μεταγραφική κίνηση, αυτή τη φορά με τον Δημήτρης Σιόβα.

Ο Ηρακλής δείχνει σε κάθε ευκαιρία ότι επιθυμεί διακαώς την επιστροφή στην Stoiximan Superleague και οι μεταγραφικές του κινήσεις αποτελούν περίτρανη απόδειξη.Remaining Time

Μετά την «βόμβα» με την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου οι ιθύνοντες του «Γηραιού» επιχειρούν να πραγματοποιήσουν μία ακόμη μεταγραφή από το πάνω «ράφι». Ο λόγος για τον Δημήτρη Σιόβα που κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα και ο Ηρακλής του δείχνει σε κάθε ευκαιρία την επιθυμία του να τον εντάξει στο ρόστερ.

Η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ οι Θεσσαλονικείς εμφανίζονται διατεθειμένοι να ανεβάσουν την πρότασή τους ώστε να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του διεθνή στόπερ.

Εμπόδιο για τον «Γηραιό» μπορεί να αποτελέσει η Λεβάντε, την οποία και περιμένει ο ποδοσφαιριστής ώστε να του καταθέσει επίσημη προσφορά.

Ο Δημήτρης Σιόβας, γεννημένος στις 16 Σεπτεμβρίου 1988 στην Καρδίτσα, είναι Έλληνας κεντρικός αμυντικός, γνωστός για το ύψος του (1.92μ.) και την αμυντική του σταθερότητα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και συνέχισε στον Πανιώνιο (2010-2012).

Το 2012 μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε τίτλους και αγωνίστηκε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το 2017 πήγε στη Λεγανές στην Ισπανία, όπου έμεινε μέχρι το 2020.

Στη συνέχεια, αγωνίστηκε για μία σεζόν στην Ουέσκα (2020-2021). Τον Ιανουάριο του 2022 μετακόμισε στην Φορτούνα Σιτάρντ όπου παρέμεινε μέχρι και το καλοκαίρι του 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θηριώδης στόπερ έχει καταγράψει αρκετές συμμετοχές και με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.