Λευτέρης Τσαχουρίδης
07 May
07May

Το καλοκαίρι πλησιάζει και σιγά σιγά τα μεταγραφικά σενάρια αρχίζουν να παίρνουν φωτιά.

Έτσι έγινε και σήμερα με τον πρώην παίκτη της ΑΕΛ, Τουμέρ Μετίν. Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή της τουρκικής τηλεόρασης αναφέροντας ότι όπως τον ενημέρωσαν ο Μάουρο Ικάρντι αναμένεται την νέα σεζόν να αγωνίζεται στα Ελληνικά γήπεδα.

Ο Αργεντίνος επιθετικός αποκτήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι από την Γαλατασαράϊ έναντι 10.000.000 ευρώ και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Φέτος έχει διανύσει μια εκπληκτική σεζόν , αφού σε 44 παιχνίδια μετράει 30 γκολ και 12 ασίστ.

Το συμβόλαιο του παρόλα αυτά για την ώρα φαίνεται απλησίαστο σχεδόν από όλες τις ελληνικές ομάδες, αφού ο Ικάρντι αμείβεται με 6.000.000 ευρώ ετησίως χωρίς να υπολογίζεται σε αυτό το υπέρογκο πόσο το μπόνους μεταγραφής (3.000.000 ευρώ) αλλά και το μπόνους επίτευξης στόχων (2.000.000 ευρώ).

Ακολουθούν τα όσα ανέφερε ο Μετίν:

"Την περασμένη εβδομάδα ένας δημοσιογράφος από τον ελληνικό Τύπο μου τηλεφώνησε για να πάρει τη γνώμη μου. Μου έκανε την ερώτηση για τον Ικάρντι που έγινε στον προπονητή της Γαλατασαράι, Οκάν Μπουρούκ. Μου είπε ότι "φημολογείται πως ο Ικάρντι θα είναι στην Αθήνα του χρόνου και υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες ότι συναντήθηκαν".

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.