Newsroom
06 Sep
06Sep

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο δήμαρχος της Αθήνας τόνισε ότι πρώτα θα μπει η ομάδα του Παναθηναϊκού να δώσει το πρώτο της παιχνίδι και στη συνέχεια θα γίνει η κατεδάφιση της Λεωφόρου στο πλαίσιο της Διπλής Ανάπλασης.

Ο Χάρης Δούκας βρέθηκε σε πρωινή εκπομπή όπου έκανε εκτενή αναφορά στην κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού και στην κατεδάφιση της Λεωφόρου στο πλαίσιο της Διπλής Ανάπλασης

Αναλυτικά η δηλώσεις του Χάρη Δούκα:

"Προχωράει, πάρα πολύ, με πολύ μεγάλη δύναμη η Διπλή Ανάπλαση, όπου ήταν ένας σκουπιδότοπος. Εκεί που θα γινόταν τάχα το γήπεδο, υπήρχαν μπάζα δέκα μέτρων, αντί να είναι έτοιμο για να μπουν τα μπετά. Οι μπουλντόζες υπάρχουν ήδη, καθαρίζουν τα γύρω-γύρω και σκάβουν.   

Υπάρχει το γήπεδο του Ερασιτέχνη, υπάρχει κι ένας χώρος ο οποίος, μαζί με ένα τεράστιο χώρο πρασίνου που θα είναι 1,5 φορά ο εθνικός κήπος. Έχει ήδη προχωρήσει η συμβολαιοποίηση. Θα είναι ένα έργο πολύ μεγάλης ανάσας, θα είναι 1,5 χιλιόμετρο από την Ομόνοια. 

Σε επόμενη φάση, να είναι καθαρό αυτό, βγάλαμε και την άδεια κατεδάφισης. Αλλά πρώτα θα μπει η ομάδα του Παναθηναϊκού και θα δώσει το πρώτο παιχνίδι και στη συνέχεια θα προχωρήσει η δεύτερη φάση της Διπλής Ανάπλασης", ανέφερε χαρακτηριστικά.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.