21 Nov
21Nov

Η εθνική μας ομάδα υποδέχεται σήμερα Τρίτη (22/11) την εθνική ομάδα της Γαλλίας και ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει κάνει ήδη τις δικές του σκέψεις για την αρχική σύνθεση της Ελλάδας.

Η εθνική ολοκληρώνει το ταξίδι της στα προκριματικά του EURO 2024, με την αναμέτρηση κόντρα στην Γαλλία του Ντιντιέ Ντεσάμπ στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ (22/11, ALPHA TV). Οι διεθνείς μας έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον εαυτό τους, ενάντια σε μια ομάδα γεμάτη αστέρες με κύριο πρωταγωνιστή της τον Κιλιάν Εμπαπέ. 

Το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο, με τους φιλάθλους της εθνικής μας να είναι έτοιμοι να δώσουν το δικό τους μήνυμα στήριξης στους ποδοσφαιριστές της γαλανόλευκης, δείχνοντας έτσι το ευχαριστώ τους αλλά και τη στήριξη τους ενόψει των playoff του Nations League, όπου μόνος μας στόχος είναι η πρόκριση στην τελική φάση του Euro. 

Στα καθαρά αγωνιστικά ο Γκουστάβο Πογιέτ σκέφτεται να ξεκινήσει με τριάδα στα στόπερ, η οποία θα απαρτίζεται από τους Ρέτσο, Μαυροπάνο και Χατζηδιάκο με ακραία μπακ τους Γιαννούλη και Ρότα, αφού Μπάλντοκ και Τσιμίκος βρίσκονται εκτός αποστολής. 

Στη μεσαία γραμμή ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και στο πλάι του θα βρίσκεται κατα πάσα πιθανότητα ο Κώστας Γαλανόπουλος (δεδομένου και των απουσιών των Μάνταλου, Σιώπη και Κουρμπέλη), με τον Αλεξανδρόπουλο να υπολογίζεται ως αλλαγή. 

Στην επίθεση τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα για τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει με τους Μπακασέτα και Μασούρα στα άκρα και τον Φώτη Ιωαννίδη στη κορυφή της επίθεσης αντί του Γιώργου Γιακουμάκη, ο οποίος ξεκίνησε βασικός στο φιλικό κόντρα στη Νέα Ζηλανδία. 

Οι Μπαλαδόφατσες θα βρίσκονται στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ μεταφέροντας σας φωτογραφικό υλικό από την σπουδαία αναμέτρηση της εθνικής μας ενάντια στη Γαλλία. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.