Newsroom
10 Sep
10Sep

Δείτε την βασική ενδεκάδα που θα παραταχθεί στον αγώνα με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο για τη δεύτερη αγωνιστική του UEFA Nations League.

Με δύο αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στη Φινλανδία θα παραταχθεί η Ελλάδα στο «Aviva Stadium» κόντρα στην Ιρλανδία (21:45) για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια παρέμεινε ο Βλαχοδήμος, ενώ απαράλλαχτη έμεινε και η τετράδα της άμυνας με Ρότα δεξιά, Τσιμίκα αριστερά και Μαυροπάνο, Κουλιεράκη στα στόπερ. Στα χαφ, διατήρησε τη θέση του ο Μπουχαλάκης, αλλά θα έχει δίπλα του τον Μανώλη Σιώπη και όχι τον Μάνταλο.

Δεξιά στην επίθεση παρέμεινε ο Χατζηγιοβάνης, ενώ αριστερά τη θέση του Πέλκα πήρε ο Χρήστος Τζόλης, με τον Μπακασέτα να αγωνίζεται και πάλι πίσω από τον προωθημένο Ιωαννίδη.

Ελλάδα (Γιοβάνοβιτς, 4-2-3-1): Βλαχοδήμος - Τσιμίκας, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρότα - Μπουχαλάκης, Σιώπης - Χατζηγιοβάνης, Τζόλης, Μπακασέτας - Ιωαννίδης.Στον πάγκο οι: Τζολάκης, Μανδάς, Βαγιαννίδης, Ντόη, Δουβίκας, Πέλκας, Παυλίδης, Χατζηδιάκος, Κωνσταντέλιας, Ζαφείρης, Μάνταλος, Γιαννούλης.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.