Newsroom
16 Aug
16Aug

Ο κεντρικός χαφ της Σλάβια Πράγας, Χρήστος Ζαφείρης, επέλεξε την Εθνική ομάδα της Ελλάδος και έριξε «άκυρο» σε αυτήν της Νορβηγίας εξαιτίας του Γιοβάνοβιτς.

Ο 21χρονος χαφ της Τσεχικής ομάδας φαίνεται πως επέλεξε την Εθνική Ελλάδας και από εδώ και πέρα ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς.Ο Σέρβος τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας ήταν αυτός που έπεισε τον Ζαφείρη,ο οποίος αγωνίζόταν σε όλες τις Εθνικές ομάδες της Νορβηγίας και συγκεκριμένα στην U21 ήταν αρχηγός.

Ο Ζαφείρης αποκτήθηκε από την Σλάβια Πράγας και την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια του 3ου προκριματικού απέναντι στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ όπου ο Τσέχικος σύλλογος πέρασε άνετα και με την συμβολή του νεαρού μοιράζοντας 1 ασίστ.

Την περασμένη σεζόν συμπεριλήφθηκε στα 100 μεγαλύτερα ταλέντα του πλανήτη και πλέον η αξία του έχει φτάσει στα 7 εκατ. ευρώ.Το μέλλον του Ζαφείρη και της Εθνικής Ελλάδος του Γιοβάνοβιτς είναι λαμπρό και αναμένουμε να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της «εσωτερικής» μεταγραφής της Ελλάδας.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.