Βαγγέλης Τερζής
24 Mar
24Mar

Η Εθνική ταξιδεύει το μεσημέρι της Κυριακής (24/03) για την Τιφλίδα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την στείλει στην τελική φάση του Euro 2024. Το πλάνο του Γκουστάβο Πογέτ για την πρόκριση. 

Η Εθνική ταξιδεύει στην Γεωργία για τη μεγάλη αναμέτρηση και τον τελικό πρόκρισης στο Euro 2024. Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει στο μυαλό του το πλάνο που θα φέρει την πρόκριση στην εθνική μας, με συνταγή OPAP Arena. 

ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ 

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός θα μείνει πιστός στο πλάνο και στο "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει". Άλλωστε οι διεθνείς μας τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά πήραν άριστα στην αναμέτρηση ενάντια στο Καζακστάν. 

Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος με την τετράδα της άμυνας να δομείται από τους Τσιμίκα, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο και Μπάλντοκ. Ο Παντελής Χατζηδιάκος παρά την αλλαγή του στο παιχνίδι με το Καζακστάν και τις ενοχλήσεις που ένιωσε, δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και θα είναι βασικός στη κρίσιμη αναμέτρηση ενάντια στη Γεωργία. 

Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο των χάφ θα αποτελείται από τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Πέτρο Μάνταλο, με μια σκέψη του Πογέτ να ρίξει στη μάχη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης τον Μανώλη Σιώπη για να αντιμετωπίσει την ενδεχόμενη πίεση των Γεωργιανών. Πίσω από τον επιθετικό θα βρίσκεται ο αναντικατάστατος αρχηγός της εθνικής μας, Τάσος Μπακασέτας. 

Την τριάδα της επίθεσης θα σχηματίσουν οι Γιώργος Μασούρας και Δημήτρης Πέλκας στα άκρα, ενώ στην κορυφή θα ξεκινήσει ξανά ο ασταμάτητος τη φετινή σεζόν Φώτης Ιωαννίδης. 

Επιπλέον, στην επίθεση οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Γιώργος Γιακουμάκης αποτελούν έξτρα επιλογές που είναι ικανές να κάνουν τη διαφορά και να προσφέρουν μία αναβάθμιση στην Εθνική, κατά τη διαρκείας της αναμέτρησης. 

Όλα φυσικά θα εξαρτηθούν από την έκβαση του αγώνα στην Τιφλίδα, με ευχή όλων μας να πανηγυρίσουμε μια ιστορική πρόκριση. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.