Βαγγέλης Τερζής
02 Sep
02Sep

Η Εθνική Ελλάδας μαζεύτηκε για να ξεκινήσει τη προετοιμασία της για την πρεμιέρα του Nations League ενάντια στη Φινλανδία (07/09) και ο Φώτης Ιωννίδης συναντήθηκε ξανά με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 

Η Εθνική μας ομάδα ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις προπονήσεις της για την μεγάλη πρεμιέρα του Nations League ενάντια στην Φινλανδία το ερχόμενο Σάββατο (07/09, 21:45) στο "Γ. Καραϊσκάκης". 

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για πρώτη φορά στον πάγκο της. Ο Σέρβος τεχνικός αποτελεί την επιλογή του προέδρου της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση, για να οδηγήσει την εθνική μας ομάδα στο Μουντιάλ του 2026. 

Στη μάζωξη των διεθνών μας ο Φώτης Ιωαννίδης ήρθε ξανά κοντά με τον άνθρωπο που τον εμπιστεύτηκε περισσότερο από όλους. Η θερμή αγκαλιά μεταξύ Γιοβάνοβιτς και Ιωαννίδη κρύβει πολλά από πίσω. Ο Έλληνας επιθετικός ξέρει την εμπιστοσύνη που του αντλεί ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και η συνεργασία τους θα είναι κομβική για την πορεία της εθνικής στο Nations League. 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τη μεριά του είναι ο προπονητής που γνωρίζει καλύτερα από όλους τον 24χρονο φορ. Ξέρει ακριβώς τον τροπο παιχνιδιού που ευνοεί τον ποδοσφαιριστή του και ταυτόχρονα την ομάδα του και αυτό ακριβώς αναμένεται να παρουσιάσει και στην "γαλανόλευκη". 

Ο Ιωαννίδης αναμένεται να αποτελέσει βαρόμετρο της Εθνικής από εδώ και πέρα και είναι απολύτως λογικό. Η ομάδα έχει περάσει σε μια άλλη εποχή και αυτή έχει το όνομα του ανθρώπου που βρίσκεται στο "τιμόνι" της. 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.