17 Oct
17Oct

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αναφέρει πως η Ελληνική Αστυνομία είναι υπεύθυνη για τα μέτρα ασφαλείας και στα πλαίσια αυτά αποφάσισε να κλείσει το πέταλο στην «OPAP Arena» στο χθεσινό (16/10) ματς της Εθνικής μας με την Ολλανδία.

Σε αρκετούς χθές δημιουργήθηκε η απορία, γιατί έμεινε κλειστό το πέταλο της «OPAP Arena» στο ματς της Ελλάδας με την Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024. 

Η ΕΠΟ ήρθε σήμερα (17/10) να απαντήσει με ανακοίνωσή της, στην οποία αναφέρει ότι υπεύθυνη είναι η Ελληνική Αστυνομία που αποφασίζει για τα μέτρα ασφαλείας στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζεται ότι υπεύθυνη για τα μέτρα τήρησης της τάξης διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων είναι η Ελληνική Αστυνομία και αυτό ισχύει και για το παιχνίδι των εθνικών ομάδων Ελλάδας-Ολλανδίας στις 16 Οκτωβρίου 2023.

Σε αυτό τον αγώνα όλα τα μέτρα τάξης, μεταξύ των οποίων και το ότι παρέμεναν κλειστές οι θύρες 19, 21, 23, 25 και 27 του κάτω διαζώματος και 20, 22 και 28 του άνω διαζώματος, αποφασίστηκαν από την Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής με διαταγή που εξέδωσε στις 13 Οκτωβρίου 2023 και την οποία η ΕΠΟ ήταν υποχρεωμένη να εκτελέσει»

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.