Newsroom
08 Sep
08Sep

Η ΕΠΟ έσπευσε να ευχαριστήσει όλους τους Έλληνες φιλάθλους που βρέθηκαν εχθές (08/09) στο «Γεώργιος Καραισκάκης» για να στηρίξουν την Εθνική ομάδα.

Η Έθνική Ελλάδας ξεκίνησε ονειρικά τις υποχρεώσεις της στο Nations League και νίκησε με 3-0 την Φινλανδία στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η ΕΠΟ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για όλους τους Έλληνες φιλάθλους που βρέθηκαν στον χθεσινό αγώνα απέναντι στην Φινλάνδια και στήριξαν την ομάδα και τον Γιοβάνοβιτς για να πάρουν την νίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά τις φίλες και φίλους που προσήλθαν στο γήπεδο στο πρώτο ματς της Εθνικής Ομάδας για το UEFA Nations League 2024-25 στηρίζοντας με ενθουσιασμό τους διεθνείς και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η παρουσία τους έδειξε έμπρακτα πως η νέα Εθνική έχει την αμέριστη στήριξη του κόσμου, ο οποίος ανταποκρίνεται στις επιλογές της Ομοσπονδίας ως προς την έδρα και τη νέα, πιο προσιτή, τιμολογιακή πολιτική στην πώληση εισιτηρίων.

Η Εθνική είναι υπόθεση του συνόλου του ελληνικού ποδοσφαίρου και μέσα από βραδιές όπως η χτεσινή οι δεσμοί που μας ενώνουν με τους φιλάθλους γίνονται ολοένα και πιο ισχυροί.

Η Εθνική είναι η φωνή και το πάθος των Ελλήνων φιλάθλων και ενσαρκώνει τα όνειρα όλων τους.
Σας ευχαριστούμε!».

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.