Newsroom
21 Feb
21Feb

Η Εθνική μας Ομάδα θα υποδεχτεί την Παρασκευή (23/02,21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Τσεχία στο πλαίσιο των προκριματικών του Eurobasket 2025 και το μεγάλο αστέρι των Τσέχων έχρισε ως φαβορί του ομίλου την χώρα μας.

Η "επίσημη αγαπημένη" κινείται σε ρυθμούς προκριματικών Eurobasket 2025 και πρόκειται να φιλοξενήσει την εθνική ομάδα της Τσεχίας το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ. Κατόπιν συνεννόησης της FIBA και της Euroleague θα υπάρξει παύση της Ευρωλίγκα έτσι ώστε οι εθνικές ομάδες να είναι πλήρεις και να μην στερούνται ευρωλιγκάτους παίχτες.

Για τον λόγο αυτό ένα από τα αστέρια της διοργάνωσης που θα ενισχύσουν την εθνική ομάδα της χώρας τους είναι και ο άσος της Μπαρτσελόνα Τόμας Σατοράνσκι ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Τσεχίας για τον αγώνα της με την Ελλάδα. 

Σε δηλώσεις που έκανε σε μέσα της χώρας του ο ταλαντούχος γκαρντ ανέφερε ότι είναι σημαντικό που η Ευρωλίγκα προχώρησε σε συμφωνία με την FIBA έτσι ώστε οι εθνικές ομάδες να παρατάσσονται χωρίς απουσίες στα παράθυρα των προκριματικών. Τόνισε ότι η εθνική μας ομάδα αποτελεί το φαβορί του ομίλου λέγοντας επίσης ότι η χώρα μας έχει πλούσια μπασκετική παράδοση και σπουδαίους παίχτες που έχουν καταφέρει πολλά σε παγκόσμιο επίπεδο.  

Τέλος υποστήριξε ότι από τις εμπειρίες και τις εικόνες που έχει αποκομίσει από τους αγώνες της Ευρωλίγκα, είναι υπέροχο για αυτόν να παίζει στο ΣΕΦ αναφέροντας ότι η ατμόσφαιρα που επικρατεί εκεί είναι εκπληκτική.   

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.