Θανάσης Σχοινάς
07 Jul
07Jul

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του τελικού του Προολυμπιακού Τουρνουά και μίλησε αποκλειστικά στο Mpaladofatses.gr για την πρόκριση της εθνικής στο Παρίσι. 

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά ενάντια στην Κροατία και τη νίκη της Ελλάδας, που της έδωσε το εισιτήριο για το Παρίσι. 

Ο διεθνής σέντερ μίλησε στο Mpaladofatses.gr, μετά την ιστορική πρόκριση της Εθνικής, για το κλίμα στην "γαλανόλευκη" με προπονητή τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και όσα έρχονται. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για το τι νέο έφερε ο coach Σπανούλης στο κομμάτι της τακτικής, αλλά και της ψυχολογίας: "Θα σου μιλήσω στο προσωπικό επίπεδο. Έπαιξα στο "4" και ο Γιάννης στο "5". Με τον τρόπο παιχνιδιού που παίξαμε, ο Νικ έβλεπε τις πάσες, με τον Τόμας έκαναν εξαιρετική δουλειά και στο να μαρκάρουν την μπάλα και επιθετικά. Εγώ μπορούσα να βγαίνω έξω και να βοηθάω από την περιφέρεια. Αυτό νομίζω ήταν ένα πολύ κομβικό κομμάτι, το είχαμε προσπαθήσει και στο Μιλάνο. Πλέον έχω παραπάνω εμπειρία και μπόρεσα να βοηθήσω."

Για τα 5 εύστοχα τρίποντα που είχε στην αναμέτρηση και αν είναι προϊόν της σκληρής δουλειάς ή και βοήθειας των συμπαικτών του: "Κοιτά για να με εμπιστεύονται οι συμπαίκτες μου, κάτι έχουν δει. Προσωπικά εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και δουλεύω καθημερινά αρκετά πάνω σε όλα τα κομμάτια. Ο Νικ κοιτάει να με βοηθάει σε αυτό και μου λέει να βγαίνω στη περιφέρεια. Η ομάδα λειτουργεί συνέχεια στο να βλέπει ο ένας τις δυνατότητες του άλλου."

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.