Newsroom
17 May
17May

Εκπρόσωποι του Μάικ Τζέιμς προσέγγισαν την Γαλλική Ομοσπονδία Μπάσκετ προτείνοντας να αγωνιστεί ο παίκτης με τους «τρικολόρ» μετά την απόκτηση του γαλλικού διαβατηρίου, με την υπόθεση όμως να μην προχωρά.  

Η Γαλλία ανακοίνωσε χθες (16/5) την προεπιλογή της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που διοργανώνει. Αυτό που δε γνωρίζαμε όμως είναι ότι ο Μάικ Τζέιμς ήθελε να αγωνιστεί με τους «τρικολόρ» ως νατουραλιζέ. 

Εκπρόσωποι του Αμερικανού γκαρντ προσέγγισαν την Γαλλική Ομοσπονδία Μπάσκετ μετά την απόκτηση του γαλλικού διαβατηρίου, αλλά η υπόθεση καθυστέρησε και εν τέλει δεν λειτούργησε.

Όπως αναφέρει το basketnews.com, η Γαλλική Ομοσπονδία εξέτασε το θέμα του Τζέιμς από πέρυσι, όμως δεν προχώρησαν στις κινήσεις τους επειδή θεωρούσαν ότι ο Εμπίντ θα επιλέξει την Γαλλία αντί των Η.Π.Α.

Αφού το θέμα με τον σέντερ των Σίξερς δεν είχε ευτυχές τέλος, τότε στράφηκαν προς τον σταρ της Μονακό (μετά και την πρόταση από την πλευρά του αθλητή), όμως η έκδοση του γαλλικού διαβατηρίου καθυστέρησε να επιβεβαιωθεί και η διαδικασία δεν λειτούργησε. 

«Δεν έχουμε την κουλτούρα άλλων εθνών που χρησιμοποιούν συστηματικά πολιτογραφημένους παίκτες. Έχουμε όμως καθήκον να εξερευνήσουμε όλες τις πιθανότητες. Σε αυτήν την περίπτωση, μας ρωτήθηκε, το εξετάσαμε και γρήγορα διαπιστώσαμε ότι δεν ήταν θέμα», δήλωσε στην L'Equipe στέλεχος της Γαλλικής Ομοσπονδίας για τον Μάικ Τζέιμς.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.