Newsroom
17 May
17May

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γαλλίας μίλησε για την δυσκολία της απόφασης του να κόψει τον σέντερ του Ολυμπιακού από το ρόστερ των "Τρικολόρ" για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 

Ο Βενσάν Κολέ επέλεξε να μην συμπεριλάβει τον θηριώδη σέντερ του Ολυμπιακού, Μουσταφά Φαλ, στο ρόστερ της Εθνικής Γαλλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Αναφερόμενος στην επιλογή του αυτή, ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι αντιμετωπίζει "το πρόβλημα των πλουσίων", εννοώντας ότι έχει στα χέρια του πληθώρα ισάξιων ψηλών που συνθέτουν μία από τις πιο τρομακτικές frontline στην διοργάνωση (Γκομπέρ-Πουαριέ-Λεσόρ-Γουεμπανιάμα).

Έτσι η επιλογή και του Φαλ θα ήταν πλεονασμός καθώς η θέση 5 είναι γεμάτη και όπως ανέφερε δεν θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει.

Αναλυτικά η δήλωση του Κολέ:

«Όσο και αν είχαμε μεγάλη αβεβαιότητα για τα γκαρντ, άλλη τόση βεβαιότητα είχαμε για τους ψηλούς. Έχουμε κατασταλάξει σε αυτές τις επιλογές εδώ και αρκετούς μήνες. Ο Μουστάφα Φαλ κάνει άλλη μια χρονιά εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το πρόβλημα του... πλουσίου.

Δεν μπορούσαμε να προσθέσουμε και τέταρτο παίκτη στο "5", πίσω από τους Γκομπέρ, Πουαριέ και Λεσόρ, ενώ ο Γουεμπανιάμα εναλλάσσεται μεταξύ "4" και "5". Αν έπαιρνα και τον Φαλ, δεν θα μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω. Θα είναι ήδη περίπλοκο να χρησιμοποιηθούν όλοι όσοι έχουν επιλεγεί, οπότε δεν θα ήταν δυνατόν»


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.