Newsroom
22 May
22May

Οι Ολυμπιακοί αγώνες του Παρισιού πλησιάζουν και οι ιθύνοντες της Εθνικής Σερβίας έχουν στρέψει τα βλέμματα τους στον σέντερ των Ντένβερ Ναγκετς έχοντας αισιοδοξία για την παρουσία του στην Γαλλία.

Οι Ντένβερ Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς αποκλείστηκαν από τους Τίμπεργουλβς του Άντονι Έντουαρντς από τα playoff του ΝΒΑ και έτσι η υπεράσπιση του τίτλου από τους περυσινούς πρωταθλητές σταμάτησε απότομα .

Ο αποκλεισμός του Γιόκιτς μπορεί να τον στενοχώρησε αρκετά ,ωστόσο οι Σέρβοι πρέπει να χάρηκαν αρκετά με τον αποκλεισμό του καθώς αυτό σημαίνει πως οι πιθανότητες συμμετοχής του έχουν φτάσε στα ύψη.

Ο Σέρβος προπονητής Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε σε εφημερίδα και τόνισε πως η προεπιλογή των παικτών θα γίνει μετά το πέρας της σεζόν στην Ευρώπη λέγοντας χαρακτηριστηκά :«Προς το παρόν, όπως για τους άλλους υποψηφίους, τίποτα νέο... Όταν τελειώσει η σεζόν του μπάσκετ στην Ευρώπη, θα ανακοινώσουμε τους υποψηφίους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ο χρόνος ξεκούρασης για τον Σέρβο γίγαντα είναι αρκετός και αυτό είναι αρκετά ενθαρρυωτικό και αισιόδοξο για τους Σέρβους.Μένει να δούμε τι θα γίνει τελικά...

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.