18 Oct
18Oct

Εξαιρετικά  άτυχος στάθηκε ο Βραζιλιάνος σούπερ στάρ που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αγώνα Ουρουγάη - Βραζιλία και θα μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης. 

Στο παιχνίδι μεταξύ της Ουρουγάης και της Βραζιλίας πρίν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Νεϊμάρ δέχτηκε ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα που τον άφησε στον αγωνιστικό χώρο για αρκετή ώρα να σφαδάζει από τους πόνους πιάνοντας το αριστερό του γόνατο.

Όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι ήλπιζαν να μην έχει πάθει κάτι σοβαρό ο Βραζιλιάνος σούπερ - σταρ. Όμως τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδιωξαν κάθε πιθανή αισιοδοξία και δημιούργησαν μεγάλη θλίψη.

Σύμφωνα με την Αλ Χιλάλ, η οποία βασίστηκε σε ιατρικές εξετάσεις που έκανε ο ποδοσφαιριστής, ο Νεϊμάρ έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου με την χειρουργική επέμβαση να είναι απαραίτητη για να αποκατασταθεί το πρόβλημα του. 

Όπως καταλαβαίνουμε και οι δύο τραυματισμοί ξεχωριστά είναι πολύ σοβαροί πόσο μάλλον όταν εντοπίζονται στο ίδιο γόνατο. Για αυτό το λόγο αναμένεται να λείψει σίγουρα 6-8 μήνες από την αγωνιστική δράση.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.