Newsroom
03 Sep
03Sep

Μετακομίζει στη Δανία και επίσημα ο Παντελής Χατζηδιάκος για τη σεζόν 2024-25, αφού πλέον θεωρείται παίκτης της Κοπεγχάγη.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός έφυγε δανεικός από την Ιταλία και την Κάλιαρι και πλέον θα είναι κάτοικος Δανίας για το υπόλοιπο της σεζόν.

Τις προηγούμενες μέρες το όνομά του ακουγόταν πολύ έντονα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» και την μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη, κάτι που τελικά δεν έγινε πράξη, αφού μπήκε στη μέση η ομάδα από τη Δανία.

Ο 27χρονος στόπερ είχε μετακομίσει πέρυσι στην Ιταλία, αλλά δεν ήταν οι κατάλληλες συνθήκες για εκείνον, με αποτέλεσμα να έρθει ο δανεισμός του.

Η ανακοίνωση της Κοπεγχάγη:

«Η άφιξη του Παντελή σημαίνει πως τώρα βάλαμε σε μια σειρά την αμυντική μας δομή. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς, ειδικά αυτό το φθινόπωρο που θα παίξουμε τόσα πολλά παιχνίδια. 

Με την ολλανδική προσέγγισή του και έχοντας διεθνή εμπειρία, στο πρόσωπο του Παντελή βρήκαμε το τελευταίο κομμάτι για το κέντρο της άμυνας μας. Είναι πραγματικά πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και ανυπομονούμε να τον καλωσορίσουμε όταν επιστρέψει από τη διακοπή λόγω εθνικών με την Ελλάδα»

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.