20 Oct
20Oct

Ο Μαρθελίνο παραχώρησε συνέντευξη στην «AS», μίλησε για την περιπέτειά του στη Μαρσέιγ και φυσικά αναφέρθηκε στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Μαρθελίνο είχε ένα έντονο καλοκαίρι, με την πρόσληψή του στην Μαρσέιγ, τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στο Champions League, το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια την παραίτησή του.

Για όλα αυτά ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην «ΑS» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη ρεβάνς με το «τριφύλλι», που ήταν καθοριστική για το μέλλον του στη Μασσαλία.

«Πιστεύω θα ήταν μία αναβολή της κατάστασης. Αν είχαμε νικήσει θα είχε καθυστερήσει την διαδικασία, αλλά κάποια στιγμή όλα αυτά θα συνέβαιναν. Αυτή η ήττα ήταν πολύ άδικη, αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Από τα δέκα παιχνίδια, είναι δύσκολο να χάνεις το ένα με αυτόν τον τρόπο.

Ήταν μια βραδιά για να βάλουμε πολλά γκολ. Ο αντίπαλος σχεδόν δεν είχε σουτ στην εστία μας. Στο 95' έγινε ένα περίεργο πέναλτι, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, μετά ενεπλάκη το VAR... Θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί στην παράταση, μας ακύρωσαν δύο γκολ. Ήταν όλα εναντίον μας, ήταν άδικο» 

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.