21 Dec
21Dec

Μετά τη μεγάλη νίκη της European Super League στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο, ο CEO της εταιρείας που την εκπροσωπεί, Μπερντ Ράιχαρτ, τόνισε ότι τελείωσε το μονοπώλιο της UEFA. και ότι το ποδόσφαιρο είναι επιτέλους ελεύθερο.

Βαριά ήττα της UEFA, που πλέον δεν έχει το δικαίωμα να εγκρίνει εκείνη οποιαδήποτε διασυλλογική διοργάνωση, με αποτέλεσμα να μπορεί να δημιουργηθεί, πλέον, ελεύθερα η European Super League, που κέρδισε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο τη προσφυγή κατά του μονοπωλίου της UEFA.

Μετά τη νίκη στα δικαστήρια, οΜπερντ Ράιχαρτ, ο CEO της A22, εταιρίας που εκπροσωπεί την European Super League, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ότι τελείωσε το μονοπώλιο της UEFA. 

"Κερδίσαμε. Το μονοπώλιο της UEFA τελείωσε. Το ποδόσφαιρο είναι ελεύθερο. Οι σύλλογοι είναι πλέον απαλλαγμένοι από την απειλή κυρώσεων και ελεύθεροι να καθορίσουν το μέλλον τους", είπε αρχικά ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και πρόσθεσε: 

Για τους φιλάθλους: "Προτείνουμε τη δωρεάν παρακολούθηση όλων των αγώνων της Europena Super League", ενώ αναφορικά για τις ομάδες είπε: "Τα έσοδα κι οι δαπάνες αλληλοϋποστήριξης θα είναι εγγυημένα". 


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.