01 Jul
01Jul

Την απόκτηση του Σερτζίνιο Ντέστ ανακοίνωσε η  Αϊντχόφεν.

Κάτοικος Αϊντχόφεν θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Σερτζίνιο Ντέστ που αποκτήθηκε με μόνιμη μεταγραφή από την Ολλανδική ομάδα.

Ο πρώην δεξιός μπακ της Μπαρτσελόνα αγωνιζόταν τη φετινή σεζόν με τη μορφή δανεισμού στην Αϊντχόφεν όπου πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν.  Σε 37 συμμετοχές με τη φανέλα της είχε 2 γκολ και 7 ασίστ. 

Τον Απρίλιο όμως η μοίρα του «έπαιξε» άσχημο παιχνίδι αφού υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο που τον κράτησε εκτός σε όλη την υπόλοιπη σεζόν. Παρόλο που η αποκατάσταση του θα διαρκέσει μερικούς μήνες ακόμη οι διοικούντες την Αϊντχόφεν τον εμπιστεύονται και για αυτό προχώρησαν στην απόκτηση του.
Για την ευγνωμοσύνη που νιώθει για την εμπιστοσύνη που δέχεται από την ομάδα του μίλησε ο Ντέστ στις πρώτες δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του.

Αναλυτικά είπε:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω την PSV που με εμπιστεύεται και για την εκτίμηση που μου δείχνει. Ο σύλλογος είναι εξαιρετικά «ζεστός», κάτι που δεν έχω ξαναζήσει πουθένα αλλού. Αυτές είναι σημαντικές πλευρές για κάποιον στην κατάσταση μου και μου δίνει εμπιστοσύνη ότι μπορώ να αποκατασταθώ εδώ. Είναι πολύ ωραίο που το παιχνίδι που παίζουμε εδώ μου ταιρίαζει. Ανυπομονώ να πάρω λεπτά ξανά, να είμαι σημαντικός και να κατακτήσω τίτλους»

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.