06 Dec
06Dec

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Ερτουγρούλ Ντογάν, ο οποίος είπε ότι έγινε δύο φορές πρόταση ανανέωσης στον Τάσο Μπακασέτα, με την απάντηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή να είναι αρνητική.

Στον αέρα παραμένει το μέλλον του Τάσου Μπακασέτα, με τον αρχηγό της Εθνικής να έχει πάρει την απόφαση να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Τραμπζονσπόρ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

«Προτείναμε δύο φορές στον Μπακασέτα να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν λάβαμε θετική απάντηση.

Ο Μπακασέτας είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας αρέσει. Πρόκειται για ένα παίκτη που θεωρούμε δικό μας, έχοντας ζήσει εδώ για χρόνια δίχως να δημιουργήσει προβλήματα και έχοντας σημαντική συνεισφορά στην ομάδα», τόνισε ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου Ερτουγρούλ Ντογάν, ενώ άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο της πώλησης του 30χρονου μεσοεπιθετικού, καθώς η Τουρκική ομάδα προτιμάει να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία της αντί να τον χάσει ελεύθερο το καλοκαίρι χωρίς να έχει βγάλει κάποιο κέρδος.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.