Newsroom
19 Aug
19Aug

Λόγω προσωπικών λόγων αποχώρησε ο Τιερί Ανρί από την Εθνική Ελπίδων της Γαλλίας.

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα αποχώρησε από την Εθνική Ελπίδων επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, γεγονός το οποίο αποκάλυψε η Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ο Ανρί είχε αναλάβει την Κ23 με την οποία κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού καθώς έχασε από την Ισπανία στον τελικό με 5-3.Ο Γάλλος τεχνικός είχε συμβόλαιο με την ομοσπονδία μέχρι το 2025, ωστόσο παραιτήθηκε νωρίτερα λόγω προσωπικών λόγων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας:

«Εκ μέρους της Γαλλικής Ομοσπονδίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τιερί Ανρί για όλο το έργο που έχει επιτελέσει ως επικεφαλής της ολυμπιακής ομάδας και των Ελπίδων»

«Προφανώς λυπούμαστε για αυτή την απόφαση, διότι ο Τιερί Ανρί κατάφερε να πετύχει τους στόχους που είχαν τεθεί γι' αυτόν, κατακτώντας ένα ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, 40 χρόνια μετά το Ολυμπιακό μετάλλιο στο Λος Άντζελες.

Έχοντας παρακολουθήσει τον Ανρί καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας, μπόρεσα να ανακαλύψω τον μεγάλο επαγγελματισμό του, την αυστηρότητά του και την αγάπη του για τη μπλε φανέλα. Του ευχόμαστε καλή τύχη για το υπόλοιπο της καριέρας του».

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.